Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Een Vaste Waarde In Het Vrouwenvoetbal

FC Twente Vrouwen: Een succesverhaal in de Eredivisie

Een vaste waarde in het vrouwenvoetbal

Sinds het seizoen 2007/2008 zijn de FC Twente Vrouwen een vertrouwd gezicht geworden in de Nederlandse Eredivisie vrouwen. Met hun sterke prestaties hebben ze zich gevestigd als een topclub in de competitie.

Trofeeënkast vol eremetaal

De club uit Enschede heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende palmares opgebouwd. Zo wisten ze vier keer de landstitel te veroveren (2011, 2013, 2014, 2019) en werden ze tweemaal bekerwinnaar (2008, 2015).

Een team met internationale allure

De FC Twente Vrouwen beschikken over een team vol talentvolle speelsters, zowel uit eigen land als van over de grens. Zo speelden onder meer Sari van Veenendaal, Renate Jansen en Kika van Es in het Rood-Wit-Blauw. Ook internationals uit andere landen, zoals Christine Sinclair, Ashley Lawrence en Kathrine Kuhl, hebben hun sporen verdiend bij de club.

Komende wedstrijden

Benieuwd naar de prestaties van de FC Twente Vrouwen in het aankomende seizoen? Bekijk dan de actuele wedstrijddata en standen op de officiële website van de club. Of volg het team via sociale media voor het laatste nieuws en behind-the-scenes content.


Komentar